Sponsormogelijkheden

Een samenwerking met E.S.H.V. Don Quishoot geeft u de mogelijkheid uw bedrijf de mogelijkheid om uw bedrijfsidentiteit te ondersteunen. Sponsormogelijkheden zijn er in veel soorten en maten. We streven er naar om altijd een persoonlijke zorg te leveren voor al onze partners. We creƫren graag persoonlijke pakketten, afgestemd op uw marketing en communicatie doelstellingen.

E.S.H.V. Don Quishoot, dé studentenhockeyvereniging van Eindhoven, onderscheidt zich van andere sportverenigingen door het feit dat het ledenbestand grotendeels bestaat uit studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys Hogeschool. Door middel van sponsoring vergroot u de naambekendheid binnen deze doelgroep. Daarnaast laat u als partner zien dat uw bedrijf hockey als sport omarmt en de studenten steunt in zijn of haar ambities.

Mocht u als bedrijf of particulier interesse hebben om samen te werken met onze gezellige hockeyclub of wilt u graag meer informatie over een gepersonaliseerde samenwerking en pakketten, neem dan contact op met onze Commissaris Externe Betrekkingen, Nienke van den Wijngaart, via [email protected]

Tevens kunt u onze sponsorbrochure downloaden