Contributie

Sportkaart

Al onze leden dienen in het bezit te zijn van een studentensportkaart van het Studenten Sportcentrum (SSC) op het TU/e terrein. Deze sportkaart kan je bij de balie van het sportcentrum aanvragen in combinatie met je bewijs van inschrijving van je hogeschool of universiteit. Met deze sportkaart kan je deelnemen aan allerlei lessen (zumba, spinning, bootcamp, pilates e.d.) en gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals het zwembad, sauna, en de squash- en fitnesszalen.


Registratie bij Studenten Sportcentrum (SSC)

Al onze leden dienen zichzelf bij het SSC te registreren als lid van E.S.H.V. Don Quishoot. Anders ben je niet speelgerechtigd voor trainingen en wedstrijden.


Hoe doe je dat?:

Stap 1: Ga naar de website van het SSC

Stap 2: Log in met je account

Stap 3: Klik op 'Profiel'

Stap 4: Ga naar het kopje 'Verenigingen'

Stap 5: Voeg Don Quishoot toe en klik op bewaren

Als het niet lukt om in te loggen met je e-mail, stuur dan een mailtje naar [email protected] en naar [email protected].


Contributie

De contributie bij E.S.H.V Don Quishoot bedraagt het volgende:

 

Wedstrijdlid: €120,-

Trainingslid : €40,-

Halfjaarlijks wedstrijdlid: €60,-

Halfjaarlijks trainingslid: €20,-

Halfjaarlijks trainingslid en halfjaarlijks wedstrijdlid: €80,-

Revalidatielid: €5,-

Zaalhockey: €220,- per team (onafhankelijk van het aantal spelers)


Speel je wedstrijden maar ga je een half jaar naar een buitenland? Geef dit dan vóór de start van het seizoen door en dan betaal je niet de gehele wedstrijdlid-contributie.


De contributie wordt 1 keer per jaar rond november geïnd. Indien je een op naam gestelde factuur wil ontvangen komen hier nog €10,- administratiekosten bij.Fluitend rijk worden?

Sinds seizoen 2011-2012 werkt Don Quishoot met een nieuw systeem voor de scheidsrechters. Niet iedereen vind het even leuk om te fluiten dus hebben we een systeem ingevoerd waarbij leden aan het begin van het jaar allemaal, 'borg' betalen. Bij zowel het veldhockey als zaalhockey zit deze in de contributie inbegrepen. Voor elke wedstrijd die je vervolgens fluit krijg je €10,- terug. Fluit je liever niet? Dan kan je iemand anders regelen die vervolgens €10,- hiervoor ontvangt. Vind je het leuk om te fluiten? Dan kan je zelfs je gehele contributie terug verdienen of meer! Het doel van deze regeling is om een stabiele basis van een groot aantal scheidsrechters te creëren die het leuk vinden om te fluiten, vaak doen en dus steeds beter worden.