Commissies 2022-2023


E.S.H.V. Don Quishoot is een vereniging die bestaat voor en door leden. We hebben een groot aantal commissies die helpen Don Quishoot draaiende te houden. De commissies zijn niet enkel belangrijk voor de vereniging, maar ook voor de ontwikkeling van de leden zelf. In een commissie leer je namelijk verantwoordelijkheid dragen, plannen en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in vaardigheden die je voorheen misschien nog nooit hebt geprobeerd. Wij zullen hier alle commissies voorstellen!


Meer weten of interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem contact op met de bestuursverantwoordelijke, jouw aanvoerder of iemand die je kent uit de commissie. 


Arbitragecommissie

De Arbitragecommissie zorgt voor het waarborgen van het niveau van de scheidsrechters van Don Quishoot. De commissie is verantwoordelijk voor het opleiden van leden tot clubscheidsrechter (CS) en clubscheidsrechter+ (CS+). Daarbij wordt het vereniging arbitrage plan (VAP) nageleefd. 

Barcommissie

De Barcommissie zorgt ervoor dat de bar wordt gedraaid volgens de regels van het SSCE. De vice- voorzitter is verantwoordelijk voor de indeling van het barteam.

Batavierenrace Commissie

De Batavierenrace Commissie zorgt voor de inschrijving van het Don Quishoot team en het goed verlopen van de voorbereiding, alsmede het weekend zelf.

Commissie Externe Betrekkingen

Met Nienke als Commissaris Externe betrekkingen zorgt zij samen met de commissie externe be- trekkingen voor de sponsorinkomsten van Don Quishoot. Zij gaan frequent contact opnemen met bedrijven, waarna Nienke potentiële sponsors bindt met de vereniging. 

CommunicaCie

De commissie voor communicatie van Don Quishoot (CommunicaCie) heeft als doel om de pro- fessionaliteit van de communicatieve uitingen op de social media kanalen en de promotie voor activiteiten binnen Don Quishoot te verhogen.

Don QuiSail Commissie

De Don Quisail Commissie organiseert in het voorjaar een betaalbaar zeilweekend voor de leden. Ook begeleiden zij dit weekend.

page20image32820416

Don Quiski Commissie

De Don Quiski Commissie organiseert in de winterperiode een leuke en betaalbare skireis naar wens van de gei¨nteresseerde leden. Ook begeleiden zij deze vakantie. 

DonQuiVastgoed

De DonQuiVastgoed Commissie zorgt voor een platform voor de leden om woonruimtes aan te bieden en te vinden. Hiernaast geeft de commissie de titel ‘Don Quishoot huis’ aan huizen met inwonende Don Quishooters.

DonaCie

De DonaCie organiseert een tweetal activiteiten; de vluchtelingentraining en een activiteit naar keuze, waarbij een ander goed doel gesteund wordt. Don Quishoot wil zich meer laten zien aan het SSCE en aan de stad Eindhoven door zich in te zetten voor goede doelen. 

DonkeyCie

De Donkeycie is verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en de bezetting van het mascotte pak. Ook wel Don Qui de Donkey genoemd.

DonQuiTech

DonQuitech zorgt voor alle technische/media-gerelateerde zaken binnen Don Quishoot. Zij zorgen ervoor dat de tv in het Paviljoen werkt en koppelen het ICT-werk met alle hockey gerelateerde zaken. 

Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie (EJC), bestaande uit nieuwe leden van Don Quishoot met ondersteuning van bestuursverantwoordelijken, organiseert een drietal activiteiten. De eerste activiteit, die gaat plaatsvinden in de winterstop, mogen ze zelf invullen. Daarnaast organiseert de EJC de eerste hoc- keyzondag van de tweede seizoenshelft en regelt het NTF III in samenwerking met het Eindhovens Studenten Corps (E.S.C.).

Familietoernooi Commissie

Deze commissie organiseert een eendaags familietoernooi. Bij dit toernooi worden leden gesti- muleerd om met hun familie deel te nemen.

Fotocommissie

De Fotocommissie maakt en verzorgt de foto’s wanneer zij hiervoor aanvraag krijgen binnen een team of voor een commissie.

Introcommissie

De Introcommissie zorgt voor het in goede banen leiden van de introductieweek voor Don Quishoot, zodat de club zich goed profileert en nieuwe leden kan aantrekken.

Kas Controle Commissie

De Kas Controle Commissie (KCC) zal tijdens KCC vergaderingen toezicht houden op het werk van Luuk, de penningmeester.

Keeper-en materialencommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het verzorgen van hockeymaterialen voor de gehele club.

Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie heeft in het jaar 2021-2022 een start gemaakt aan de voorbereidingen van het vijfde lustrum van Don Quishoot dat in het jaar 2022-2023 gevierd zal worden. Dit is een tweejarige commissie.

Mediacommissie

De Mediacommissie brengt vier keer per jaar een nieuwsbrief uit over Don Quishoot. Hierin zullen artikelen staan zoals ‘Don Quishooters in het buitenland’, spelletjes, quizzen, een voorstelrondje van het nieuwe bestuur of een nieuw team en natuurlijk zullen de laatste bladzijdes gaan over de roddels binnen Don Quishoot.

Technische Commissie

De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het handhaven, actueel houden en tot uitvoer brengen van het technisch beleid dat zij hebben geschreven.

Wintervoorbereidingstoernooi Commissie

De Wintervoorbereidingstoernooi Commissie organiseert een oefentoernooi voor recreatieve teams. Dit toernooi vindt plaats vlak voor de start van de tweede seizoenshelft en is open voor zowel in- terne als externe teams.